- Ξενοδοχείο Grekis

Σχετικά με το GREKIS

Είναι χτισμένο μέσα σε μιά καταπράσινη έκταση, πάνω στη θάλασσα, με οργανωμένη παραλία και απέχει λιγότερο από 1χλμ. από την κεντρική πλατεία του παραδοσιακού χωριού του Πεταλιδίου Μεσσηνίας.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 12 studios και 6 apartments που διαθέτουν όλα ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι με πανοραμική θέα ταξιδεύοντας στο απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού κόλπου και στο βάθος την οροσειρά του μυθικού Ταϋγέτου που υπόσχονται τις διακοπές των ονείρων σας.

- Πρόσβαση

Oδικώς

  • Από Πάτρα: (220 χλμ περίπου) μέσω της διαδρομής Πάτρας – Πύργου – Κυπαρισσίας – Πύλου – Μεθώνης η οποία είναι ως επί το πλείστον παραθαλάσσια
  • Από Αθήνα: (290 χλμ περίπου) μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου – Τριπόλεως – Μεγαλόπολης, 10 χλμ πριν την Καλαμάτα στο Ασπρόχωμα, κατευθύνεστε δυτικά προς Πύλο.
  • Από Θεσσαλονίκη: (785 χλμ) μέσω Αθηνών και έπειτα την Εθνική Κορίνθου – Τριπόλεως – Μεγαλόπολη, 10 χλμ πριν την Καλαμάτα στο Ασπρόχωμα, κατευθύνεστε δυτικά προς Πύλο.

Mε λεωφορείο του KTEΛ

  • Από την Αθήνα εκτελούνται δρομολόγια καθημερινά για Καλαμάτα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: 27210 28581

* Όλες οι οδικές δίοδοι είναι κατά το μεγαλύτερό τους μέρος αυτοκινητόδρομοι, εκτός από την διαδρομή Καλαμάτας – Πύλου – Φοινικούντα η οποία είναι κανονικός ασφαλτόδρομος.

Aεροπορικώς

  • Mε αεροπλάνο η Καλαμάτα συνδέεται τους Καλοκαιρινούς μήνες με Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πληροφ.: τηλέφωνα 801 801 01 01 από σταθερό ή 210 35 50 500 από κινητό ή www.olympicair.com